Strategica staat voor expertise en ervaring

Bij Strategica wordt u omringd door een groep van financiële experten die zich kunnen beroepen op hun jarenlange ervaring. Integraal advies op maat, afgestemd op uw doelstellingen, daar kan u op rekenen. Uw strategisch adviseur is uw unieke contactpersoon die u tijdens uw volledige traject begeleidt. Ontdek hieronder het volledige Strategica Team.

Ons team vervoegen?

Tibald Rasschaert

Bestuurder

Tibald Rasschaert

Tibald Rasschaert (°1978) is licenciaat in de Rechten en volgde nadien nog een gespecialiseerde opleiding Master in Tax Law.

Als eerste werkervaring ging hij aan de slag als tax consultant en auditor bij PwC. In 2005 koos hij voor een nieuwe uitdaging door via een eigen bedrijf te werken als sales verantwoordelijke en later als manager voor diverse opdrachtgevers in de financiële en fiscale sector.

Sinds 2016 is Tibald bestuurder en mede-oprichter van Strategica NV.

Guy Brackenier

Bestuurder

Guy Brackenier

Guy Brackenier (°1982) is Master in de Economie en in het Algemeen Management.

Hij startte als auditor bij Deloitte en vervolgde zijn weg als financial planning consultant en senior financial planner.

Sinds 2016 is Guy bestuurder en mede-oprichter van Strategica NV.

Koen Dullaers

Bestuurder

Koen Dullaers

Koen Dullaers (°1971) is licenciaat Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde nadien nog een gespecialiseerde opleiding Master in International Trade.

De carrière van Koen startte in de financiële sector bij KBC als relatiebeheerder corporate banking. Na zijn strepen te hebben verdiend verkoos hij in 2006 om via zijn managementvennootschap diverse prestaties als sales manager te verrichten.

Sinds 2016 is Koen bestuurder en mede-oprichter van Strategica NV.

Steven Debrouwere

Manager

Steven Debrouwere

Steven Debrouwere (°1974) haalde in de jaren ’90 zijn licentiaat handels- en financiële wetenschappen.

Op heden is hij manager roerende waarden bij Strategica. Naast het benutten van zijn expertise in sparen en beleggen voor verscheidene klantendossiers, brengt hij zijn kennis over aan zelfstandige handelsagenten via de opleidingen van Strategica.
 

Joeri Tamsin

Strategisch adviseur

Joeri Tamsin

Joeri Tamsin (°1985) behaalde in 2007 zijn diploma Accountancy-Fiscaliteit.

Hij startte zijn loopbaan als hulpboekhouder bij Parksuite nv, en ging later aan de slag als financieel planner in de financiële sector. Vier jaar later, in 2016, startte hij als strategisch adviseur bij Strategica, waar hij klanten begeleidt in hun vermogens- en successieplanning.
 

Mieke Vanslambrouck

Strategisch adviseur

Mieke Vanslambrouck

Mieke Vanslambrouck (°1978) studeerde in 1999 af als Accountant-Fiscalist.

Ze startte als commercieel adviseur bij de toenmalige Generale Bank en groeide door tot adjunct kantoordirecteur bij Fortis. In 2010 maakte ze haar overstap naar financiële planning. Ze maakte de switch naar Strategica in 2016, waar ze nu als strategisch adviseur aan de slag is.
 

Axel Verlinde

Strategisch adviseur

Axel Verlinde

Axel Verlinde (°1985) studeerde af als Master in de Handelswetenschappen en volgde daarna tal van bijkomende opleidingen en seminaries.

Hij werkte al eerder als tax consultant bij Deloitte en is sinds 2013 zaakvoerder van A Trust bvba. Hij startte bij Strategica in 2016 en vervult er de functie van strategisch adviseur.
 

Jeroen Pieters

Strategisch adviseur

Jeroen Pieters

Jeroen Pieters (°1978) volgde opleidingen bank- en verzekeringsbemiddeling bij de Febelfin Academy.

Hij startte als sales manager bij Tyco International en maakte in 2008 de overstap naar consultant financiële planning. Naast zijn functie als zaakvoerder van zijn eigen consultancy bedrijf, fungeert hij sinds 2016 als strategisch adviseur voor Strategica, waar hij ondernemers en vermogende particulieren begeleidt in de realisatie van hun persoonlijke doelstellingen op middellange en lange termijn.
 

Steven Vancaeneghem

Strategisch adviseur

Steven Vancaeneghem

Steven Vancaeneghem (°1978) behaalde in 2001 zijn Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen. 

Hij startte zijn loopbaan bij KBC als lid van de universitaire opleidingsploeg en later als senior KMO-adviseur. Na tien jaar startte hij als senior financial planner. Binnen Strategica fungeert hij als strategisch adviseur.
 

Strategica - Laura Meert

Laura Meert

Strategisch adviseur

Laura Meert

Laura (°1991) is afgestudeerd aan de UGent als Master in de Rechten. Vervolgens behaalde ze een bijkomend Masterdiploma Fiscaliteit aan de KU Leuven. Met haar rugzak aan diploma's startte Laura haar carrière als stagiair advocaat. Ze heeft vervolgens gekozen voor een boeiende uitdaging bij KMPG waar ze enkele jaren heeft gewerkt als Tax Advisor.

Kortom, Laura heeft de ideale combinatie van kennis & ervaring als Strategisch Adviseur bij Strategica.

 

Klaas Louwagie

Strategisch adviseur

Klaas Louwagie

Klaas (°1990) is afgestudeerd aan de UGent als Master in de Handelswetenschappen met specialisatie financiën en verzekeringen. Hij behaalde ook zijn diploma als Advisor of Personal Financial Planning.

Klaas werkte 4 jaar als financial & personal banker bij Deutsche Bank en werd vervolgens business consultant bij een internationaal bedrijf. Binnen Strategica fungeert hij als Strategisch Adviseur.

Koen Brysbaert

Senior Consultant

Koen Brysbaert

Koen Brysbaert (°1971) is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

Via diverse functies, zoals o.a. financial consultant,  financial planner, groeide hij uit tot senior financial consultant. Hij startte eind 2016 bij Strategica, waar hij de contacten legt met bedrijfsleiders en vrije beroepen door het geven van voordrachten.
 

Ann-Sophie Humblé

Senior Consultant

Ann-Sophie Humblé

Ann-Sophie Humblé (°1988) behaalde in 2011 haar Master in de Rechten.

Ze begon haar loopbaan meteen als klantenadviseur in de financiële dienstverleningssector. Vandaag is ze senior consultant bij Strategica. Ze fungeert binnen Strategica als verantwoordelijke voor nieuwe klanten en organiseert seminaries, die ze ook qua begeleiding volledig voor haar rekening neemt.
 

Jasper Droessaert

Consultant

Jasper Droessaert

Jasper (°1993) studeerde af als bachelor in het vastgoed en behaalde nadien zijn diploma bedrijfsmanagement met specialisatie financiën en verzekeringen.

Hij heeft zijn eerste jaren werkervaring gestart als financieel adviseur en werd vervolgens kantoorverantwoordelijke voor een Brussels verzekeringskantoor. Jasper is sinds 2018 consultant bij Strategica en legt daarbij de eerste contacten bij nieuwe klanten.

Laura Demonie

Laura Demonie

Consultant

Laura Demonie

Laura Demonie (°1993) studeerde cum laude af aan de UGent als Master in de Rechten en nadien als Master in de Bedrijfseconomie.

Laura heeft naast haar juridische en economische kennis, een commerciële flair en deed haar eerste werkervaring op in de vastgoedsector. Ze werkt sinds 2018 als eerste aanspreekpunt bij prospecten en klanten van Strategica. Tijdens een verkennend kennismakingsgesprek achterhaalt Laura welke toegevoegde waarde Strategica voor u kan betekenen.

Lore Ockier

Senior Tax Advisor

Lore Ockier

Lore Ockier (°1985) studeerde in 2009 af als Master Fiscaliteit.

Ze ging meteen aan de slag als auditor in de financiële sector. Na haar overstap naar Strategica in 2016, is ze als senior tax advisor verantwoordelijk voor de analyse, optimalisatie en adviesverlening inzake de vier pijlers.
 

Tine Bultinck

Senior Tax Advisor

Tine Bultinck

Tine Bultinck (°1987) behaalde haar Master in de Toegepaste Economie en volgt tot op heden verschillende opleidingen binnen belastingen. Ze startte als belastingadviseur, vandaag is Tine Bultinck senior tax advisor voor Strategica. Ze adviseert klanten en optimaliseert hun vermogen volgens hun persoonlijke wensen. Ze is bovendien verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie rond nieuwe fiscale aangelegenheden.

Monique Van der Beken

Senior Tax Advisor

Monique Van der Beken

Monique (°1960) startte haar carrière in 1980 op de boekhoudkundige dienst van een internationaal lederbedrijf.  In 1985 ging ze aan de slag op de studiedienst van een financieel planner. Hier bouwde zij meer dan dertig jaar ervaring op in het analyseren en inventariseren van vermogens, portefeuilles en verzekeringspolissen. Sinds 2010 stuurde zij een team administrators in de verwerking van deze klantengegevens.

 

Inge Veldeman

Inge Veldeman

Head of Tax department & Senior Estate Advisor

Inge Veldeman

Inge (°1983) is afgestudeerd als Master in de Rechten (2007) en heeft zich gespecialiseerd in het vennootschaps en - familiaal vermogensrecht.

Inge heeft haar professionele carièrre gestart als notarieel medewerker. Vervolgens heeft ze haar ontpopt tot Senior Estate Advisor waarbij ze instaat voor de opmaak van allerhande juridische documenten en het formuleren van totaaladviezen inzake successieplanning.

Strategica - Sigrid Veldeman

Sigrid Veldeman

Senior Tax Advisor & Pension Expert

Sigrid Veldeman

Sigrid Veldeman (°1981) is in 2002 gegradueerd. Nadien behaalde ze nog diverse bijkomende diploma’s zoals bedrijfsbeheer, administratie en boekhouden.

Ze deed haar ervaring op bij diverse grootbanken en in de verzekeringswereld. Sigrid is een op en top polyvalente teamplayer. Haar persoonlijkheid weerspiegelt spontaniteit en ze koppelt dit aan een natuurlijke flair, voor het afleveren van accuraat werk.

Freya De Baerdemaeker

Management Assistent

Freya De Baerdemaeker

Na het voltooien van haar Bachelor Marketing in 2008, startte Freya (°1987) haar carrière als management assistant bij een bouwbedrijf en een internationale havenspeler.
Eind 2009 startte zij als Front Office Assistant bij een financieel planner. Begin 2013 leidde zij dit Front Office Team in de ondersteuning van de commerciële cel.
Sinds 2015 stond zij binnen deze onderneming in voor de verwerking en het beheer van beleggingsverzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Karolien Steyaert

Management Assistent

Karolien Steyaert

Karolien Steyaert (°1965) startte in 1984 als algemeen administratief bediende bij Elbeton nv. Na jarenlange ervaring van callcenter medewerker tot administrative assistant, begon ze in 2017 bij Strategica als administrator. Ze fungeert er als aanspreekpunt voor de algemene administratie, de telefonie en het mailverkeer.

Lies Pareyn

Junior Tax Advisor

Lies Pareyn

Lies (°1990) is in 2015 met glans afgestudeerd in bedrijfsmanagement en rechtspraktijk. Alvorens ze begin 2019 bij Strategica aan de slag ging werkte Lies als legal & tax consultant bij Ayming Belgium.

Lies is een leergierige, enthousiaste teamplayer en verdiept zich bij Strategica in de opmaak van de analyse van de klantendossiers.

Peter Strickx

Commercieel medewerker

Peter Strickx

Peter Strickx (°1962) studeerde af als specialist in de Medische Instrumentatietechnieken.

Hij koos ervoor om een andere weg in te slaan en startte als helpdeskmedewerker bij Euronext in Brussel. Hij vervolgde zijn loopbaan als agendaplanner en commercieel medewerker bij diverse financiële dienstverleners en op heden als medewerker op de commerciële binnendienst van Strategica.
 

Jeroen Van Overbeke

Commercieel medewerker

Jeroen Van Overbeke

Jeroen Van Overbeke (°1972) behaalde in 1996 zijn Master als Licentiaat Vertaler Frans-Spaans.

Hij begon zijn loopbaan als desk researcher bij Vandycke&Partners en werd daar in 2000 junior consultant bij het aanwerven van nieuwe klanten. Na verschillende consultancy en sales rollen bij verschillende bedrijven, werkt hij vandaag als commercieel medewerker voor Strategica.
 

Stephanie De Geest

Commercieel medewerker

Stephanie De Geest

Stephanie De Geest (°1990) voltooide haar studies Communicatiemanagement in 2009.

Ze startte als planning- en ordervoorbereider bij Van de Velde, en vervolgde haar carrière als administratief medewerker en commercieel assistent in de financiële sector. In 2016 startte ze bij Strategica als contact center agent.
 

Jocelyne De Keyser

Commercieel medewerker

Jocelyne De Keyser

Jocelyne (°1992) is afgestudeerd in 2011 en ging meteen aan de slag als agendabeheerder. Als immer goedlachse commercieel medewerker beheert ze de agenda's van de consultants. Jocelyne behandelt binnen Strategica ook de inkomende telefonie.

Chantal Vandevelde

Chantal Vandevelde

Commercieel medewerker

Chantal Vandevelde

Chantal (°1962) is reeds haar ganse carrière actief als administratief bediende. Haar troeven?  Communicatief zeer sterk, zelfstandig en een plichtsbewuste teamplayer! Ze is een rots in de branding voor het team van commerciële medewerkers.

"Persoonlijk vond ik het belangrijk om een goede match te hebben met mijn adviseur en me goed te voelen"
De Bock – Lokeren

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief


 

Hiermee aanvaard ik de Privacyverklaring van Strategica NV
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. 

Schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief